header

VERZEKERINGEN

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland ruim 700.000 fietsen gestolen. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden. Met de fietsverzekeringen van ENRA verzekert u zich 1, 3 of zelfs 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. U kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren bij ENRA. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering met extra gunstige premies en voorwaarden.

Kies de verzekering die bij u past:

ENRA heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal en een uitgebreide cascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Ook verhaalrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij de cascoverzekering.

FIETSVERZEKERING DEKKING

ENRA heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering en een cascoverzekering. Zo kiest u zelf welke verkering bij u past.

DIEFSTALVERZEKERING

Met de diefstalverkering van ENRA bent u verzekerd tegen diefstal én gevolgschade na diefstal. Wilt u uw fiets ook tegen schade verzekeren? kies dan voor de cascoverzekering.

  • Nieuwwaarderegeling

Is uw fiets gestolen? ENRA hanteert geen afschrijving op nieuwe fietsen gedurende de verzekerde periode. Of uw fiets nu in het eerste of het laatste jaar van de verzekering wordt gestolen. ENRA levert een nieuwe gelikwaardige fiets uit. Daarnaast is bij nieuwe fietsen een prijsstijging van 4% per jaar van toepassing tot en met het 4e jaar, met een maximum van 16%

CASCOVERZEKERING

De cascoverzekering is onze meest uitgebreide verzekering. Met de cascoverzekering bent u verzekerd voor diefstal én schade aan uw fiets. Bent u tegen een paaltje gereden, is uw fiets gevallen of is uw fiets beschadigd door vandalisme? Met de cascoverzekering is dit allemaal gedekt. Ook verhaalrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij onze cascoverzekering.

  • Verhaalsrechtsbijstand

Raakt u betrokken bij een ongeval en loopt u daarbij door schuld van een ander (letsel)schade op? Dan kunt u de schade bij ons melden en ENRA gaat de schade voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

  • Ongevallen opzittendenverzekering

De ongevallen opzittendenverzekering keert een bedrag uit als u na een ongeval blijvend letsel heeft of overlijdt. Daarnaast biedt de ongevallen opzittendenverzekering ook dekking voor maximaal één andere opzittende van de fiets.

  • Pechhulpservice in Europa 24/7

Komt u binnen Europa onverhoopt met uw fiets door pech langs de weg stil te staan? Dan kunt u contact opnemen met onze alarmcentrale. Zij zullen u samen met uw fiets zo snel mogelijk ophalen en terugbrengen naar het beginpunt van uw rit.

Kies de verzekering die bij u past.

Bij ons kunt u uw fietsen verzekeren via ENRA fietsverzekeringen en kiest u zelf uit wat u wilt verzekeren en voor welke prijs.

*Enra Basis

Een voordelige diefstalverzekering zonder extra’s. Bij diefstal heeft u recht op de aanschafwaarde min de afschrijving.

*Optimaal Diefstal

Verzekeringen tegen diefstal, waarbij u de nieuwwaarde van de fiets krijgt uitgekeerd bij diefstal. Mogelijkheid om Europese Pechhulp hierbij af te sluiten.

*Optimaal Casco

Naast diefstal is ook schade meeverzekerd. Daarnaast zijn verhaalrechtsbijstand, ongevallen opzittende verzekering én pechhulpservice Europa hierbij inbegrepen.

*Optimaal Casco voor racefietsen en mountainbikes

Voor meer info hierover kijk op www.enra.nl

Dekkingsoverzicht

CONTACT

Dorpsstraat 70, 7635 ND Lattrop

06 – 38 14 84 08

info@broeninktweewielers.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:       Gesloten

Dinsdag:         08:30 – 12:00 / 13:00 – 20:00

Woensdag:     08:30 – 12:00 / 13:00 – 17:30

Donderdag:     08:30 – 12:00 / 13:00 -17:30

Vrijdag:           13:00 – 17:30

Zaterdag:        08:30 – 16:00

Zondag:          Gesloten